Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας ώστε να σας παρέχουμε συνεχή υποστήριξη όλο το χρόνο για τα προϊόντα μας και γρήγορο service όταν μας χρειάζεστε.

Προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης, σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και όλα μας τα προϊόντα: είτε πρόκειται για τα ρολά καταστημάτων μας, τις γκαραζόπορτες αλλά και τις αυτόματες πόρτες.

Το προσωπικό μας είναι καλά εκπαιδευμένο και ενημερωμένο με όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τις νεότερες εξελίξεις στο τομέα μας. Ταυτόχρονα είμαστε εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εργαλεία και πόρους, και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε εσάς και την επιχείρηση σας.

Κάνουμε καλό και εξονυχιστικό έλεγχο και συντήρηση των προϊόντων που έχετε διαλέξει, ακόμα και πολύ καιρό μετά την αγορά. Παρέχουμε την δυνατότητα επισκευής και επιδιόρθωσης των προϊόντων, σε τυχόν βλάβες κάθε μορφής, πιθανών φθορών που μπορούν να προκύψουν λόγο καιρού ή συνεχούς χρήσης. Κύριος στόχος μας είναι η επίτευξη καλής συνεννόησης και συνεργασίας με τον πελάτη, η πλήρη κάλυψη των αναγκών του, και η συνεχής και αδιάκοπη υποστήριξη, για να επιλύονται τα προβλήματα του άμεσα και αποτελεσματικά. Έτσι δημιουργούμε ένα αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς και ικανοποίησης για την επιχείρηση ή το σπίτι σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.