Τα πολλά χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή, εμπορεία και μελέτη των συστημάτων ασφάλισης καταστημάτων – ρολών καταστημάτων, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για την επιχείρησή σας. Παρέχουμε τις γνώσεις μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας και τα καλύτερα εργαλεία, για εγγυημένη ασφάλεια και ποιότητα στα ρολά καταστημάτων!

ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Είμαστε ειδικοί στα ρολά καταστημάτων σε ότι αφορά την κατασκευή τους και συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένους εισαγωγείς κατασκευαστικών υλικών του εξωτερικού όπως αλουμίνιο, χάλυβα, μετάλλων και άλλων πρώτων υλών, αλλά και κατασκευαστές – σχεδιαστές ηλεκτρικών συστημάτων, όπως μοτέρ. Έτσι, σε συνδυασμό με το γνωστικό επίπεδο και την άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας, μπορούμε να αφοσιωθούμε στην σχεδίαση του κατάλληλου ρολού, που πληρεί τις προϋποθέσεις και τις επιλογές σας, που θα αρμόζει των αναγκών της επιχείρησής σας, θα προσφέρει ευχρηστία, προσβασιμότητα, άνεση και ασφάλεια, ενώ ταυτόχρονα να είναι ανθεκτικής και ποιοτικής κατασκευής – με όλα αυτά πάντα εντός των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Επιλογές στα Ρολά Καταστήματος

Διαθέτουμε κάθε λογής σύγχρονη επιλογή στα ρολά καταστήματος, τις πλέον δοκιμασμένες και σύγχρονες κατηγορίες ρολών, με εντυπωσιακή ποικιλία, για να κάνετε εύκολα και άνετα, με την βοήθειά μας, την επιλογή που σας ταιριάζει:

  • Ρολά δικτυωτά, κατασκευασμένα από βέργες γαλβανισμένου σιδήρου οι οποίοι συνδέονται αλυσιδωτά μεταξύ τους με μεταλλικούς συνδέσμους. Ονομάζονται και ανοιχτά ρολά διότι ανάμεσα των βεργών δημιουργούνται κενά, συνήθως ρομβοειδούς σχήματος αλλά και τετράγωνου – ορθογωνίου ανάλογα με την κατασκευή, τα οποία κενά επιτρέπουν την ορατότητα όταν τα ρολά είναι κλειστά, χωρίς να δημιουργούν κενά ασφαλείας. Η φθηνότερη και ιδανική επιλογή για καταστήματα με βιτρίνες. Είναι ευπροσάρμοστα σε ότι αφορά το μέγεθος και την κατασκευή τους.
  • Ρολά διάτρητα, τα οποία είναι πιο συμπαγή από τα ρολά ανοιχτού τύπου, ενώ διατηρούν μια ορισμένη ορατότητα, αποτελούνται από φύλλα χάλυβα γαλβανισμένης λαμαρίνας επίπεδης διατομής, που υπόκειται σε διάτρηση με μικρές τρύπες των λίγων χιλιοστών, τα οποία καθορίζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις σε αντοχή αλλά και επιθυμητή ορατότητα.
  • Ρολά μονού τοιχώματος, είτε κοίλης είτε επίπεδης διατομής, κατασκευασμένα από χαλύβδινα φύλλα, συμπαγούς, μονοκόμματης γαλβανισμένης λαμαρίνας. Λέγονται και κλειστού τύπου, διότι δεν διαθέτουν καθόλου ορατότητα, σε αντάλλαγμα προσφέρουν την δυνατή ασφάλεια, ανθεκτικότητα και προστασία. Συστήνεται ανεπιφύλακτα για καταστήματα που δεν διαθέτουν βιτρίνες ή που απαιτούν υψηλή προστασία, όπως τράπεζες.
  • Ρολά με συστήματα κίνησης χειροκίνητα ή αυτοματοποιημένα, με μοτέρ, ελεγχόμενα με χειριστήριο, με ή χωρίς κλειδαριά ή και οποιοσδήποτε συνδυασμός των παραπάνω, προσαρμοσμένα στην οικονομική σας ευχέρεια και τις προτιμήσεις σας.

 

Προσφερόμενες Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρησή μας, καλύπτουν όλες τι ς πιθανές σας ανάγκες που αφορούν τα ρολά καταστήματος σας. Έχουμε σε εγρήγορση το απαραίτητο ειδικευμένο προσωπικό για να σας παρέχει οποιαδήποτε εξυπηρέτηση επιθυμείται, όταν και όποτε την χρειαστείτε. Παίρνουμε μετρήσεις και επικοινωνούμε με εσάς για τα ρολά καταστήματος που εσείς διαλέγετε. Προσφέρουμε εγκατάσταση των ρολών στον χώρο σας. Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι για έλεγχο κατάστασης των ρολών, συντήρηση, επισκευή τους σε τυχών βλάβη ή φθορά και αν κριθεί αναγκαίο, ακόμα και αντικατάσταση. Πάντοτε αποσκοπούμε στην πλήρη κάλυψη των αναγκών σας σε ό,τι αφορά τα ρολά καταστήματος!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες σε σχέση με τις παροχές, τις υπηρεσίες και τις επιλογές που σας προσφέρει η εταιρία μας!