Διασφαλίζουμε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και σε πολλές κατασκευές μας δίνουμε εγγύηση κατασκευής και ποιότητας.

Στην εταιρία μας αποσκοπούμε στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, και στην κατασκευή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα. Για την επίτευξη αυτού του σκοπού, είναι εξίσου υψηλής σημασίας και βασική μας προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε τα υψηλότερης ποιότητας κατασκευαστικά υλικά και πρώτες ύλες, αλλά και ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά συστήματα. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους σχεδιαστές και προμηθευτές του εξωτερικού, και όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα σε ότι αφορά την ασφάλεια και την ποιότητα με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ελέγχου.

Διαθέτουμε τα καλύτερα μέταλλα: ατσάλι, αλουμίνιο, χάλυβας κ.ο.κ., αλλά και πλαστικά PCV, γυαλιά και τζάμια ενισχυμένα και μονωμένα, τα καλύτερα κινούμενα μέρη και μηχανισμούς όπως βραχίονες, ρολά, κλειδαριές κ.α. καθώς και κάθε λογής απαραίτητο ηλεκτρικό σύστημα, όπως για παράδειγμα ηλεκτρικές κλειδαριές, μοτέρ, ανιχνευτές κίνησης, τηλεχειριστήρια και πομπούς σήματος. Όταν επιλέξετε να συνεργαστείτε μαζί μας, θα διαπιστώσετε κι εσείς πως η ποιότητα των υλικών μας και των προϊόντων μας είναι τόσο εγγυημένη όσο και η ποιότητα της εξυπηρέτησής μας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.